Norske Misjonshotell & Gjestehus

Norsjø Ungdomssenter og Vandrerhjem

NLM – leirsted i vakre omgivelse midt i Telemark Kort undertittel Kan stå sammen med bedriftsnavnet.

BELIGGENHET
Norsjø ungdomssenter ligger vakkert til med en fantastisk utsikt over innsjøen Norsjø. Telemarkskanalen, Bø Sommarland og Lifjell Skisenter ligger innen for en radius på en halv time med bil. Stedet egner seg godt for grupper og familier med stort friområde, bare 100m til badestrand, fotball-og volleyballbane. Velutstyrt selvstellkjøkken og flott gjestestue.

Midt i Telemark, mellom Gvarv og Notodden, ligger Norsjø Ungdomssenter og Vandrerhjem i vakre omgivelser og med en fantastisk utsikt over innsjøen Norsjø.
Ungdomssenteret ble bygd i 1964, og har blitt betydelig utbedret de senere år. Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM)eier og driver senteret og har som hovedmålsetting å nå barn og unge med evangeliet om Jesus.
Leirstedet brukes til egne arrangement, som leirer og weekend-samlinger av forskjellig slag, men det leies også ut til andre, og er godt egnet til kurs, konferanser, selskaper og lignende. Overnattingskapasiteten er på 89 sengeplasser, fordelt på 10 4-sengsrom m/dusj og toalett og 2 5-sengsrom, 9 4-sengsrom og 1 3-sengsrom m/dusj og toalett på gangen.

Vi har vår egen kiosk, og det er ca 1 km til nærmeste matvarebutikk. Nærmeste sentrum, Gvarv, ligger 7 km unna. Der finner du butikker, post, bank, lege, apotek osv.
Fra år 2000 har Norsjø Ungdomssenter også blitt drevet som Vandrerhjem med medlemskap i Norske Vandrerhjem og gjennom det også i Hostelling International. Stedet egner seg godt både for enkeltpersoner, familier og grupper. Egen fotballbane og volleyballbane, trampoline, 100 m til barnevennlig badestrand med kanoer til leie og et stort, eget friområde gir gode aktivitetsmuligheter både for barn og voksne.

OPPLEVELSER
Ønsker du flere utfordringer og opplevelser, ligger mulighetene godt innen rekkevidde fra Norsjø Ungdomssenter og Vandrerhjem. Lifjell (28km) er et høyfjellsplatå med aktivitetsmuligheter av forskjellig slag både sommer og vinter. Kongsberg (57 km) er et enda større vintersportssted, og sølvgruvene er også et besøk verdt. Grønnkjær (32 km) mellom Bø og Notodden kan også tilby flotte skiløyper i variert terreng. Bø Sommarland (17 km) er en familievennlig badepark med forskjellige aktiviteter. Telemarkskanalen (20 km) med sine sluser er også innen rekkevidde. Gaustadtoppen (80 km)er med sine 1882 m den høyeste toppen i Sør-Norge.

Du kan leie Norsjø til konfirmasjon, bryllup, minnesamvær, bursdager, seminar, familiestevne osv

LITT OM BYGDENE
Teletun ble bygd i 2003 og holder god standard. Bygget har 10 overnattingsrom m/dusj og toalett, 6 i første etasje og 4 i andre etasje. Hvert av rommene har 4 sengeplasser fordelt på dobbelseng m/overkøye og enkel sovesofa. I første etasje finner vi et aktivitetsrom med bordtennisbord og biljard i tillegg til soverommene. I andre etasje kan du nyte flott utsikt over Norsjø fra en romslig dagligstue med god plass til 50-60 personer. I tilknytning til stua er det et velutstyrt kjøkken for selvhushold.

Nortun ble renovert i 1997 og ligger ikke langt etter Teletun i standard, men her er 4 bad m/toalett , inkludert handicaptoalett, lagt til hallen midt i bygget . I hver av sidefløyene ligger det 6 overnattingsrom. 11 av rommene har 5 soveplasser, fordelt på dobbelseng m/ overkøye og dobbel sovesofa. Det siste rommet fungerer som handicaprom og har 3 sengeplasser. Alt ligger på ett plan.

Hovedbygget ble reist i 1964. Her finner vi de største forsamlingslokalene m/møtesal som rommer rundt 100 stk og matsal hvor en greit kan bespise 80 personer. Foldeveggen mellom de to rommene gjør at en raskt kan få et forsamlingslokale m/plass til rundt 180. I kjelleren har vi en koselig peisestue med plass til rundt femti personer. Alle de 3 lokalene er dekket inn av godt brukbart høytaleranlegg.

ANNEN INFO
Vi kan tilby gratis bruk av trådløst internet, men du må ha din egen laptop med. Prosjektor, vegg-lerret i møtesal og et par mobile lerreter står også til disposisjon for gjestene. I 3 av forsamlingslokalene står det godt brukbare pianoer. Fotballbanen har gress og to mål på 5 m bredde. Volleyballbanen har også gress. Både baller og diverse annet leke- og sportsutstyr kan lånes i kiosken på leirstedet. Senteret har 10 kanoer m/årer og vester for utleie. Leien er kr 50,- pr kano. For grupper med full pensjon går kanoleie inn i prisen. Vi har godt med sitteplasser og bord ute, foruten to store griller ( ”tønnegriller”).

PRISER
Full pensjon (kun for grupper)
( =overnatting, frokost, middag , kvelds + enkelt kaffemåltid )
Voksen (= over 16): 460,- pr døgn 13-16 år: 380,- pr døgn 4-12 år: kr 270,- pr døgn 0-3 år : gratis maks. fam.pris : kr 1500,- pr døgn
Sengetøy: En kan ha med sengetøy selv (= laken, dynetrekk, putevar) eller leie for kr 80,- pr person ( inkluderer 2 håndklær) Oppredd seng: kr 150,- pr pers.
Vask: Alle fellesrom går inn i leien. Boligrom kan en vaske selv eller kjøpe vask for kr 100,- pr rom.
Selvstell (kun for grupper)
(= betaler for overnatting og ev. vask)
Voksen(= fra og med 16 år): kr 235,- ( hele stedet/ Teletun) kr 220,- ( bare Nortun), 4-15 år: kr 120,-( hele stedet/Teletun) kr 110,- (bare Nortun), 0-3 år: gratis
Sengetøy: samme som full pensjon
Vask: Alt vaskes av de som leier eller en kan kjøpe vask for kr 100,- pr boligrom og inntil kr 1500,- for fellesrom ( pris hvis alle er brukt).
Merk: Både for full pensjon og selvstell operer vi med minstepriser for å unngå for dårlig inntjening ved små grupper. Minstepris vil avhenge av hvor stor del eller hvilken del av senteret en legger beslag på.

”Skreddersydd” leie.
Vi prøver å strekke oss langt for å imøtekomme ønsker fra kundene. For eksempel kan vi tilby en kombinasjon av full pensjon og selvstell eller enkeltmåltid/ måltider ved dagsbesøk eller en tur innom. Ta kontakt for mer info.

Leiekontrakt.
Når avtale om leie er gjort pr. tlf eller mail, sender vi ut en kontrakt, der bl a avtalte betingelser er med. Kontrakten underskrives av utleier og leietaker i to eksemplarer, så hver av dem har sitt eksemplar.

Vær tidlig ute.
Høsten er gjerne en god tid for weekender og konferanser av forskjellig slag. Dessuten har vi flere egne arrangement på den tiden av året. Vær derfor tidlig ute om du vil sikre deg en helg.

Se hvordan belegget er under ”Kalender”.
Hjertelig Velkommen til Norsjø Ungdomssenter og Vandrerhjem !HER ER VIKONTAKT OSS

Norsjøvegen 201 3812 Akkerhaugen
+47 35 95 82 77

BOOKINGFORESPØRSEL

Velg overnattingssted

Avsender

E-post:

Tlf:

Antall personer

Andre detaljer: