Norske Misjonshotell & Gjestehus

Rusfri overnatting på landet, på fjellet og ved sjøen!

NM hotels er et landsdekkende tilbud av rusfrie overnattings- og serveringssteder. NM-hotels er en forkortelse for Norske Misjonshoteller og Gjestehus. Kjeden ble etablert i 1946, da med 40 bynære hoteller som medlemmer. I dag består kjeden av 51 steder, og de fleste ligger i naturskjønne omgivelser langt fra byens mas og larm. Stedene er fordelt på 15 hoteller/gjestegårder, 31 leirsteder og 5 retreatsteder.

Stedene er eid av private, stiftelser og landets misjonsorganisasjoner. Felles for alle medlemmene er rusfrihet og kristenhet. Hotellene og retreatstedene tar imot individuelle gjester, mens leirstedene stort sett tar i mot grupper. Leirskoler, konfirmantleire, kurs, seminarer, idrettsarrangementer, stevner og lignende blir ofte lagt til et av NM-hotels flotte steder.

Vi ønsker at gjestene våre skal få oppleve gjestfrihet fra hjertet i et rusfritt miljø. På forskjellig vis forsøker vi å yte «det lille ekstra» for at du som gjest skal føle deg hjemme og trives hos oss. Noen store, flere små. Alle drevet av det samme idealet: den kristne gjestfriheten, med omtanke for hele mennesket. Enten du er på forretningsreise, på konferanse, på privat besøk eller ferie, skal arrangere leir eller ønsker å delta på en retreat. Et høyt ideal - for din skyld.

Send oss en epost!

Kom i kontakt med oss!

Tollbodbrygga 2 N-1606 Fredrikstad
Tel: (+47) 90 13 55 11