Hva gjør vi

Medarbeidersamling for ansatte på Hermon i 2023.

Fra ettermiddagen onsdag 25.- til lunsj fredag 27. januar 2023 invitere Hermon Høyfjellssenter medlemmer og støttemedlemmer i Gjestfri til medarbeidersamling. Mer informasjon blir lagt ut her så raskt det er klart.

Vi planlegger å få til noe spesielt for administrasjon og for kokker. I tillegg vil vi gjennomføre årsmøte for 2021 og 2022 og diskutere veien videre for Gjestfri.

Håper vi sees på Hermon i januar!

Hva skal Gjestfri være fremover???

Gamle «Norske Misjonshotell og Gjestehus» hadde en vesentlig større økonomi med ansatt daglig leder og offentlig støtte fra rusdirektoratet.

Etter at statsstøtten falt bort og flere av de store kristne rusfrie hotellene ble avviklet måtte nødvendigvis foreningen også endre sin form.

I de siste årene har «Norske Misjonshotell og Gjestehus» har færre treffpunkt og mindre aktivitet. Samtidig har styret arbeidet med en revitalisering og har til hensikt å presentere forslag til nye vedtekter for generalforsamling i januar 2023.

For styret og tidligere medlemmer som fortsatt er engasjerte er det et ønske om at Gjestfri fortsatt skal være en forening og sammenslutning av kristne rusfrie overnattingssteder.

Gjestfri skal årlig arrangere samlinger for ansatte som kan være til inspirasjon, nettverksbygging og utvikling for den enkelte bedrift.

Vi har fortsatt tro på at Gjestfri har livets rett, til tross for litt endrede vilkår.

Er du interessert i å være med videre, så ta gjerne kontakt med oss.

Send en epost til styre.